This is an archived version of the website for the 2020 edition of exec(ut). Click here to return to the landing page.
< Back to the partner overview

Maak het verschil in het hart van onze economie

Stage lopen of net afgestudeerd? Denk dan eens aan De Nederlandsche Bank(DNB). Bij ons werk je aan vertrouwen en financiële stabiliteit. Bijvoorbeeld door toezicht te houden op financiële instellingen, zodat men veilig kan blijven lenen en sparen.

Cultuur

Je kent ons vast als zakelijk en professioneel. Dat klopt, we nemen onze verantwoordelijkheid en werken nationaal en internationaal nauw samen. Medewerkers van DNB zijn trots op hun werk en de sfeer intern is informeel. Je past bij ons wanneer je je thuis voelt bij mensen die scherp, open, betrokken en betrouwbaar zijn, en die dit uitdragen in wie ze zijn en wat ze doen.

Verschil maken

Je kunt op je eigen manier het verschil maken in het hart van onze economie. Zo kan het zijn dat je meewerkt aan het monetaire beleid, meer leert over de werking van financiële markten én bijdraagt aan het toezicht op financiële instellingen. In een internationale context ga je direct inhoudelijk aan de slag.

Interesse

Heb je affiniteit met de financiële sector en ben je maatschappelijk betrokken? Studeer je bijvoorbeeld economie, econometrie, rechten, wiskunde of natuurkunde? Combineer je dit met inzet en daadkracht? Denk dan eens aan onze stages, startersvacatures of ons traineeship.

Bezoek www.werkenbijdnb.nl voor meer informatie. Daar kun je ook online solliciteren.

DNB Logo